dilluns, 11 de maig del 2009

Activitats segon trimestre 2009

Us informem de les activitats que realitzarem durant aquest trimestre.


ABRIL

25, Dissabte: Participació a la trobada de gegants del Grup Cultural Garrigues.

26, Diumenge: Participació a la trobada de gegants del Centre Històric de Lleida.


MAIG

1, Divendres: Assistirem a la trobada de gegants de la vila de Maials

3, Diumenge: Col·laboració a la desfilada de Moda de “Cappont, Comerç i Serveis” amb una plantada de gegants al pavelló d’esports.

10, Diumenge: Participarem a la XXVI Trobada de gegants de Lleida. En finalitzar la trobada farem la foto col·lectiva de les dues colles Cultural Cappont i Marge Esquerra del Riu Segre.

11, Dilluns: Participarem despertant a tots els ciutadans amb el toc de matines en el que també hi seran els nostres grallers. Al migdia estarem a l’Ofrena floral a Sant Anastasi amb la nostra Mulassa. Per la tarda participarem pels carrers de Lleida a la tradicional Batalla de Flors amb la carrossa i la comparsa.

15, Divendres: Anirem amb els gegants i els grallers al pavelló Barris Nord per tal de donar suport a l’equip de bàsquet Plus Pujol.

24, Diumenge: Una representació de la Cultural com a socis de la Roda d’Espectacles de Catalunya, anirem a Barcelona a participar a la Tamborinada de les Cultures 2009.

29-31, Divendres a diumenge: Ens aplegarem més de 170 colles d’arreu de Catalunya, de les Illes Balears i part de l’estat Espanyol a la vila de Tàrrega per celebrar la Ciutat Gegantera 2009.

Volem recordar que el dia 30 de maig farà exactament 25 anys que el Col·lectiu Cultural Cappont va signar els Estatuts, per la qual cosa, s’iniciaran els actes commemoratius d’aniversari.


JUNY

6, Dissabte: Cercavila nocturna de gegants amb torxes il·luminant els carrers foscos del barri amb el so de les gralles i els tabals. En finalitzar, i davant del local social de la Cultural, farem una revetlla fins a la matinada.

12, Divendres: Participarem a la presentació del torneig de futbol organitzat per l’Atlètic Segre.

13, Dissabte: de les 19h a les 22h realitzarem l’Aplec de la Sardana Cappont conjuntament amb el Grup Sardanista Montserrat al Parc dels Somriures dels Camps Elisis. Serà l’homenatge de les dues entitats a l’Any Fuster. Participaran les següents cobles: Bellpuig Cobla, Municipal de Lleida, Quatre Vents d’Agramunt i Cobla Ciutat de Lleida, amb concurs de colles improvisades i exhibició de punts lliures. Hi haurà balls de saló, diversos sortejos i sopar popular (en cas de pluja es faria al Pavelló Blau dels Camps Elisis).

14, Diumenge: Ens desplaçarem a la Trobada de gegants de la vila de Vilanova de Bellpuig.

19, Divendres: Anirem amb els gegants a la inauguració del barri de Noguerola.

20, Dissabte: Gran festa de la XIX Trobada Gegantera de Cappont i VI Trobada Comarcal amb l’assistència de 20 colles de gegants, els gegants de Catalunya “En Treball i Na Cultura” i els Capgrossos de les “Quatre Estacions” de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya.

23, Dimarts: Arribada de la Flama del Canigó a Cappont amb jocs tradicionals.

27, Dissabte: Participarem a la trobada de gegants i grallers a la vila de Torregrossa.

28, Diumenge: Participarem a la trobada de gegants del barri de l’Escorxador i de l’Associació Germanor.